Esélyegyenlőség

Akadálymentes parkoló

Az létesítményhez tartozó parkolóban 1db akadálymentes parkoló került kialakításra. A parkoló mérete 3,60(2,10+1,50)m x 5,50 m, beleértve az 1,50 m szélességű közlekedő sávot.

Akadálymentes WC, mosdó

1db akadálymentes WC, mosdó került kialakításra a földszinti folyosón az összes szükséges kapaszkodóval, és jelző, kezelő berendezéssel, Mosaic nővérhívó rendszer alkalmazásával.

Akadálymentes szoba

1db akadálymentes szoba lett kialakítva, Mosaic nővérhívó rendszer alkalmazásával mind a szobában, mind a hozzá tartozó fürdő-WC helyiségben.

Információs táblák, tapintható térkép, hangos térkép, mobil indukciós hurok

A szálloda területén információs táblák segítik a tájékozódást. Ezen táblák brail írással kiegészítve, jól látható piktogrammok alkalmazásával könnyítik meg a tájékozódást vak és gyengénlátó vendégeink részére. Ugyanezt a célt támogatja tapintható térkép,

Hangostérkép: a recepción igényelhető olyan hanghordozó eszköz (pl. mp3 lejátszó, stb.), az elérhető szolgáltatásokról nyújt információt, ami alapján könnyebben bejárható a létesítmény.

Hallókészüléket használó hallássérültek részére mobil indukciós hurok készülék lett biztosítva.

Fentieken túl a Jaws for Windows Professional képernyőolvasó szoftver áll látásukban korlátozott vendégeink rendelkezésére.

A balesetmentes közlekedést segítik elő a burkolatba ültetett taktilis elemek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jakuzzi és a kültéri medence kerekesszékes, mozgássérült Vendégeink számára átmenetileg nem elérhető.