Újabb hotel a KidsOasis szállások kötött

A szálláshely január 12-én szerezte meg a 4 szélforgós minősítést, a minősítést igazoló védjegytáblát és tanúsítványt a cég ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó átadta át.

A szálloda mindent megtett a 4 szélforgós minősítés érdekében, a szükséges felszerelések beszerzése gyorsan lezajlott. A nyolc szobás patakok, tavak, erdős részek ölelésében fekszik így tökéletes helyszín mind a pihenésre, mind a kalandra vágyó vendégek számára. A szálláshely mellett részben akadálymentes játszótér várja a látogatókat. A családoknak szánt parkban gyermek-fejlesztő tér, bringa-park, állatfarm, és számos attrakció várja a gyermekeket. Ehhez társul egy kerékpárkölcsönző és szerviz is. A természetet kedvelők sétát kedvelők is gyönyörű tájakon barangolhatnak, így várhatóan széles palettán tudják kielégíteni a hozzájuk érkező vendégek aktív pihenési igényeit is.

A babák és kisgyermekek ellátásához szükséges alapfelszerelések rendelkezésre állnak a szobában, étteremben és a közös helyiségekben. A szabadban és házon belül is van játékra lehetőségük a gyerekeknek.

Forrás: turizmus.com