bg-1.1
bg-1.1
bg-1.4
bg-1.1
bg-1.4
bg-1.4

Rólunk

„Nyugodt, letisztultan igényes elvonuló hely. Egyben ideális kiinduló pont kisebb és nagyobb felfedezésekhez és olyan vendégek számára, akik a minőségi kikapcsolódást helyi védettségű természeti területen keresik.”

Első osztályú szálláshely és üzleti központ Pogányban. Látogasson el Ön is Baranya megye szívébe!

A Zsályaliget Hotel tökéletes szálláshely mind a pihenésre, mind a kalandra vágyó vendégek számára. Természetesen az üzleti szféra számára is biztosítunk lehetőségeket konferenciákra, képzésekre, csapatépítőkre. Ehhez minden igényt kielégítő tréning- és konferencia terem is rendelkezésre áll.

A szálláshely mellett részben akadálymentes játszótér várja a látogatókat. A családoknak szánt parkban gyermek-fejlesztő tér, trambulin-park, állatfarm, sportpályák és számos attrakció várja a gyermekeket. A tanösvény a környezettudatos szemléletmódot célozza meg, a felfújható focipálya, a mini farm pedig a felhőtlen szórakozás helyszínei az aktív kikapcsolódást kereső vendégeink számára.

Ehhez társul egy kerékpártároló, kerékpárkölcsönző (20 db ingyenesen kölcsönözhető bicikli) és szerviz is. Természetesen a sétát kedvelők is gyönyörű tájakon barangolhatnak. Így várhatóan széles palettán tudjuk kielégíteni a hozzánk érkező vendégek aktív pihenési igényeit is.

Kiemelten zöld szálláshely

Minden rendelkezésre álló és kivitelezhető eszközt megragadtunk arra, hogy minél környezettudatosabb, minél „zöldebb” szálloda épüljön meg, ezzel is óvva ezt a festői szépségű környezetet. A völgy levegőjét nem szennyezi füst sem, hiszen a létesítmények fűtését geotermikus energia felhasználásával, a meleg vízellátást napkollektorokkal, az áramot napelemekkel biztosítjuk a szálláshely teljes egészén. Nem légkondicionáló hűti nyáron az épületet, csapadékvíz hasznosítás történik. LED lámpák adják a világítást, illetve további okos ház funkciók segítik azt, hogy a környezet védelme és a takarékos energiagazdálkodás valóban megvalósuljon. Ezzel nem csak a környezetet védjük, hanem a rezsiköltséget is teljesen minimalizáljuk.

Szolgáltatások

Mindenhol élvezhető wifi, jakuzzi, fűthető dézsa, infraszauna, kültéri medence, 24 órás recepció, továbbá bár, multifunkciós étkező hely, nyári terasz és kinti sütögető segíti a kikapcsolódást.

Vendégeink részére lehetőség nyílik kerékpár, elektromos kerékpár és robogó kölcsönzésre.

​Kellemes, nyugodt pihenést kívánunk!

Baranya egyik Családbarát szállodája

Büszkék vagyunk, hogy a régióban elsőként kaphattuk meg a négy szélforgós minősítést!

Mit jelent ez?

 • Nagyméretű családi duplaszobákkal várjuk a nagycsaláddal érkezőket
 • Speciális étrend lehetőséget biztosítunk (diétás, allergiás, táplálékintolleranciás, vegetáriánus)
 • Gyermek svédasztal reggelinél, vacsoránál, hogy a kicsik kedvükre válogassanak és gyermek törzsasztal, hogy együtt legyen a banda
 • Cumisüveg melegítő és sterilizáló, vízforraló, babaedény áll rendelkezésre
 • A recepción kérésre bébiétel kapható
 • Gyermekek születésnapjának megtartása
 • Búcsúajándék a gyerekeknek
 • Gyermekfelügyeletet, animátoros foglalkozásokat kínálunk
 • Saját játszószoba játékokkal, gyermekbarát berendezéssel
 • Kültéri és beltéri szabadidő/sport szolgáltatások többféle kerékpár és műanyag kismotor kölcsönzés
 • Egyéb kölcsönzési lehetőség: babakocsik, háti hordozók, kengurukÍrjon nekünk!

Miben Segíthetünk Önnek?

Szolgáltatásaink széles skálán kínáljuk az egyéni foglalásoktól a családi, csoportos foglalásokon át a céges összejövetelek, tréningek és esküvők rendezéséig.

Legfrissebb híreink

STANDARD szoba

19 500 Ft/éj/2 fő (reggelivel)

(Félpanziós ellátás esetén: 24 500 Ft/éj/2 fő)

Ajánlatkérés

DELUXE szoba

21 500 Ft/éj/2 fő (reggelivel)

(Félpanziós ellátás esetén 26 500 Ft/éj/2 fő)

Ajánlatkérés

Panoráma szoba

23 500 Ft/éj/2 fő (reggelivel)

(Félpanziós ellátás esetén 28 500 Ft/éj/2 fő)

Ajánlatkérés